Jos olet ostanut tilauksen Kasperskyn verkkosivustolta

Jos olet ostanut tilauksesi Kaspersky-verkkokaupasta, My Kaspersky -tilisi luotiin oston suorittamisen yhteydessä. Kaspersky-tiliä tarvitaan tilauksen aktivoimiseen eri laitteissa sekä tilauksen hallintaan. Voit aktivoida tilauksesi kirjautumalla sisään My Kaspersky -tiliin laitteesta, johon asennat sovelluksen.

Voit aktivoida tilauksen laitteillasi seuraavasti:

1. Tarkista postilaatikosta sähköpostiosoite, jonka olet antanut ostoa tehdessäsi. Kasperskylta tulleita sähköpostiviestejä tulisi olla kaksi: kuitti ja ohjeet tilauksesi aktivointiin.
  2. Napsauta ohjesähköpostin Siirry My Kasperskyyn -linkkiä, kun haluat viimeistellä tilisi luomisen ja kirjautua sisään.
  3. Napsauta tilaustietoikkunassa Lataa, niin sovellus ladataan laitteellesi.

Ikkuna sovelluksen lataamiseen tililtäsi

Tilaukset

4. Asenna sovellus.

Kun asennus on valmis, sovellus muodostaa automaattisesti yhteyden tiliisi ja aktivoituu ostamasi tilauksen mukaisesti.

Kun tilaus uusitaan, sen viimeinen voimassaolopäivä päivitetään automaattisesti 24 tunnin kuluessa kaikissa laitteissa, jotka on aktivoitu tätä tilausta varten ja linkitetty My Kaspersky -tiliisi.

Jos ostat tilauksen Kaspersky Online Storesta, tilauksen voimassaoloaika alkaa ostohetkestä.